Rıza Özmenoğlu İlkokulu


Vizyon: Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak

Misyon: Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 4. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00- 14:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2322852840

Belgegeçer - (232) 247 6238

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://rizaozmenogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÜÇKUYULAR MAH. 12 SK. RIZA ÖZMENOĞLU İLKOKULU BLOK NO: 71/1 KARABAĞLAR / İZMİR

Öğretmen :36
Öğrenci :633
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :387
Öğretim Şekli :TEKLİ (NORMAL)

Yerleşim Yeri - 12 Sok.No:71 Üçkuyular

Adres - ÜÇKUYULAR MAH. 12 SK. RIZA ÖZMENOĞLU İLKOKULU BLOK NO: 71/1 KARABAĞLAR / İZMİR

Ulaşım TOPLU ULAŞIM:OTOBÜS 1) 581- Nolu Fahrettin Altay-Halkapınar Otobüs hattının Göztepe Stadı durağında inip 6 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz. 2)945 nolu Esentepe -Üçkuyular İskele hattının Atilla durağında inip, 3 dk yürüyerek ulaşabilirsiniz.MİNİBÜS: Mimkent-sahilevleri-Güzelbahçe güzergahında çalışan minibüslerde Esentepe yönüne giderken okulumuzun adını söyleyip, Market durağında inip, 2 dk. yürüyerek ulaşabilirsiniz.METRO: Fahrettin Altay istasyonundan 10 dk yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezindedir. Üçkuyular Fahrettin Altay Meydanına 10 dk. yürüme mesafesindedir. Ayrıca İnönü caddesindeki Göztepe Stadı durağına 6 dk yürüme mesafesindedir.